Kevyt silakkavuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kevyt silakkavuoka

Kevyt silakkavuoka

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tee hyvää arkiruokaa helposti silakkafileistä. Silakkavuoka maistuu kylmänäkin!

Ainekset

600 g
Pakastesilakkafileitä
1 tl
Suolaa
Musta- tai valkopippuria
1 kpl
Sipuli
3 dl
Kalalientä fondista tai kuutiosta
3 rkl
Tomaattisosetta
Nippu tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Pane sulaneet silakkafileet työlaudalle tai paperin päälle nahkapuoli alaspäin. Sirottele pinnalle suolaa ja pippuria. Kääri fileet rullalle ja asettele ne uunivuokaan tiiviisti vieretysten.

600 g
Pakastesilakkafileitä
1 tl
Suolaa
Musta- tai valkopippuria
2

Kuori ja hienonna sipuli ja hienonna tilli. Levitä sipulisilppu ja tilli kaloille.

1 kpl
Sipuli
Nippu tilliä
3

Sekoita kalaliemi ja tomaattisose ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.

3 dl
Kalalientä fondista tai kuutiosta
3 rkl
Tomaattisosetta
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.