Kiinalainen kasvisvokki

arvosana5/5

(1)arvio
2 Annosta

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kplkiinankaalia
1 kplporkkana
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
2 rklöljyä
1 rklraastettua tuoretta inkivääriä
100 gnuudeleita
2 rklsoijakastiketta
1 tlsokeria
chilijauhetta
3 rklcashewpähkinöitä

Valmistus

  1. 1

    Paloittele kiinankaali ja kuori ja viipaloi porkkana. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita, inkivääriä ja porkkanaviipaleita pannulla muutama minuutti.Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää pannulle kiinankaali, mausteet ja hienonnetut cashewpähkinät. Anna seoksen kuumentua ja sekoita joukkoon nuudelit. Tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä