Kiinalainen kasvisvokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kiinalainen kasvisvokki

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Kiinankaalia
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Raastettua tuoretta inkivääriä
100 g
Nuudeleita
2 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Sokeria
Chilijauhetta
3 rkl
Cashewpähkinöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Paloittele kiinankaali ja kuori ja viipaloi porkkana. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita, inkivääriä ja porkkanaviipaleita pannulla muutama minuutti.Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää pannulle kiinankaali, mausteet ja hienonnetut cashewpähkinät. Anna seoksen kuumentua ja sekoita joukkoon nuudelit. Tarjoa heti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.10.2010
Muokattu: 2.6.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.