Nosta kaikki marinadin ainekset kattilaan ja keitä 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Pane filee vahvaan pakastuspussiin ja kaada puolet marinadista päälle. Sulje pussi ja siirrä se viileään vähintään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Pane loppu marinadi viileään. Nosta liha noin tuntia ennen kypsennystä huoneenlämpöön. Pyyhi lihasta ylimääräinen marinadi. Ruskista lihan pinnat ensin kuumassa grillissä ja vähennä sitten lämpöä. Paina lihalämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan ja anna fileen kypsyä, kunnes sisälämpötila näyttää 72–74 astetta. Sivele loput marinadista fileen päälle muutaman kerran kypsennyksen aikana. Voit myös kypsentää esiruskistetun fileen 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Nosta filee vadille ja peitä foliolla. Anna vetäytyä noin 5 minuuttia ennen leikkaamista.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.