Kiinankaalikääryleet - Yhteishyvä

Kiinankaalikääryleet

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Kiinankaalia
Vettä
Suolaa
Sitruunapippuria

TÄYTE

300 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa, valkopippuria
1 kpl
Muna

PÄÄLLE

2 - 3 rkl
Öljyä ja siirappia
2 tl
Oreganoa tai meiramia

Näin teet

1

Leikkaa kiinankaaleista kannat ja lado lehdet limittäin isoon kattilaan. Lisää tilkka vettä ja mausteet. Peitä kattila kannella ja höyrytä lehdet pehmeiksi. Jäähdytä ja ohenna paksut lehtiruodit. Silppua pienimmät lehdet kuiviksi puserrettuina.Kuori ja hienonna sipuli paistinpannuun. Lisää jauheliha ja tarpeen mukaan öljy. Ruskista liha ja sipuli kevyesti. Mausta ja jäähdytä. Lisää lehtisilppu ja muna. Jaa täyte lehdille ja kierrä kääryleiksi matalaan uunivuokaan. Valuta päälle öljy ja siirappi. Mausta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 22.11.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa