Kiinankaalikääryleet

Nappaa talteen!
| 2 kpl | kiinankaalia |
| vettä | |
| suolaa | |
| sitruunapippuria | |
| Täyte | |
|---|---|
| 300 g | jauhelihaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| suolaa, valkopippuria | |
| 1 kpl | muna |
| Päälle | |
| 2 - 3 rkl | öljyä ja siirappia |
| 2 tl | oreganoa tai meiramia |
- 1.
Leikkaa kiinankaaleista kannat ja lado lehdet limittäin isoon kattilaan. Lisää tilkka vettä ja mausteet. Peitä kattila kannella ja höyrytä lehdet pehmeiksi. Jäähdytä ja ohenna paksut lehtiruodit. Silppua pienimmät lehdet kuiviksi puserrettuina.Kuori ja hienonna sipuli paistinpannuun. Lisää jauheliha ja tarpeen mukaan öljy. Ruskista liha ja sipuli kevyesti. Mausta ja jäähdytä. Lisää lehtisilppu ja muna. Jaa täyte lehdille ja kierrä kääryleiksi matalaan uunivuokaan. Valuta päälle öljy ja siirappi. Mausta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Kiinankaalikääryleet
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | kiinankaalia |
| vettä | |
| suolaa | |
| sitruunapippuria | |
Täyte | |
| 300 g | jauhelihaa |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| suolaa, valkopippuria | |
| 1 kpl | muna |
Päälle | |
| 2 - 3 rkl | öljyä ja siirappia |
| 2 tl | oreganoa tai meiramia |
Valmistus
- 1
Leikkaa kiinankaaleista kannat ja lado lehdet limittäin isoon kattilaan. Lisää tilkka vettä ja mausteet. Peitä kattila kannella ja höyrytä lehdet pehmeiksi. Jäähdytä ja ohenna paksut lehtiruodit. Silppua pienimmät lehdet kuiviksi puserrettuina.Kuori ja hienonna sipuli paistinpannuun. Lisää jauheliha ja tarpeen mukaan öljy. Ruskista liha ja sipuli kevyesti. Mausta ja jäähdytä. Lisää lehtisilppu ja muna. Jaa täyte lehdille ja kierrä kääryleiksi matalaan uunivuokaan. Valuta päälle öljy ja siirappi. Mausta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























