Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kiinankaalikääryleet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Kiinankaalia
Vettä
Suolaa
Sitruunapippuria

Täyte

300 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa, valkopippuria
1 kpl
Muna

Päälle

2 - 3 rkl
Öljyä ja siirappia
2 tl
Oreganoa tai meiramia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kiinankaaleista kannat ja lado lehdet limittäin isoon kattilaan. Lisää tilkka vettä ja mausteet. Peitä kattila kannella ja höyrytä lehdet pehmeiksi. Jäähdytä ja ohenna paksut lehtiruodit. Silppua pienimmät lehdet kuiviksi puserrettuina.Kuori ja hienonna sipuli paistinpannuun. Lisää jauheliha ja tarpeen mukaan öljy. Ruskista liha ja sipuli kevyesti. Mausta ja jäähdytä. Lisää lehtisilppu ja muna. Jaa täyte lehdille ja kierrä kääryleiksi matalaan uunivuokaan. Valuta päälle öljy ja siirappi. Mausta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.