Kiinankaalikääryleet

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplkiinankaalia
vettä
suolaa
sitruunapippuria

Täyte

300 gjauhelihaa
1 rklöljyä
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
suolaa, valkopippuria
1 kplmuna

Päälle

2 - 3 rklöljyä ja siirappia
2 tloreganoa tai meiramia

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kiinankaaleista kannat ja lado lehdet limittäin isoon kattilaan. Lisää tilkka vettä ja mausteet. Peitä kattila kannella ja höyrytä lehdet pehmeiksi. Jäähdytä ja ohenna paksut lehtiruodit. Silppua pienimmät lehdet kuiviksi puserrettuina.Kuori ja hienonna sipuli paistinpannuun. Lisää jauheliha ja tarpeen mukaan öljy. Ruskista liha ja sipuli kevyesti. Mausta ja jäähdytä. Lisää lehtisilppu ja muna. Jaa täyte lehdille ja kierrä kääryleiksi matalaan uunivuokaan. Valuta päälle öljy ja siirappi. Mausta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 7.11.2025

Samankaltaisia reseptejä