Levitä sulanut piirakkataikina voideltuun piirasvuokaan (26 cm).
Kuullota sipulit öljytilkassa ja anna pannun jäähtyä. Kuutioi kinkku. Sekoita kinkkukuutiot ja juustoraaste sipuliin. Kaada seos vuokaan.
Sekoita muna ranskankermaan ja levitä seos täytteen päälle.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja täyte hyytynyt. Lisää pinnalle halkaistuja kirsikkatomaatteja ja revittyjä salaatinlehtiä.
Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1628
389
22,8 g
12,5 g
24,9 g
2,3 g
2,8 g
19,5 g
1,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
öljyä,
250 g (1 rs) Kotimaista-kirsikkatomaatteja,
Kotimaista-ruukkusalaattimix.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli