Kinkkuun kiedotut kalarullat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kinkkuun kiedotut kalarullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

600 g
Fileoitua valkolihaista kalaa (esim. pakastekuhaa tai seitiä)
Hiukan suolaa
Mustapippuria
1 tl
Rosmariinia
2 rkl
Punaista pestoa
100 g
Ilmakuivattua kinkkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa kalafileet poikittain noin kolmen sentin levyisiksi viipaleiksi ja sirottele niille kevyesti suolaa ja pippuria (pesto ja kinkku ovat suolaisia). Sivele viipaleiden toiselle puolelle pestoa. Kiedo suikaleet rullaksi vatsapuolelta alkaen niin, että pestopuoli jää sisään. Fileen kapeamman pään paloja on vaikea rullata, joten kietaise pari palaa kinkun sisään. Halkaise kinkkuviipaleet kahtia pituussuunnassa. Kiedo kalarullan ympärille suikale kinkkua ja pistä rullan läpi cocktailtikku tai pujota muutaman rullan läpi puinen grillitikku. Näin rullat on helppo kääntää grillissä. Grillaa rullia 3-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa lisänä esimerkiksi grillattuja tomaatinpuolikkaita.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.