Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kinkkuun kiedotut kalarullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Fileoitua valkolihaista kalaa (esim. pakastekuhaa tai seitiä)
Hiukan suolaa
Mustapippuria
1 tl
Rosmariinia
2 rkl
Punaista pestoa
100 g
Ilmakuivattua kinkkua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kalafileet poikittain noin kolmen sentin levyisiksi viipaleiksi ja sirottele niille kevyesti suolaa ja pippuria (pesto ja kinkku ovat suolaisia). Sivele viipaleiden toiselle puolelle pestoa. Kiedo suikaleet rullaksi vatsapuolelta alkaen niin, että pestopuoli jää sisään. Fileen kapeamman pään paloja on vaikea rullata, joten kietaise pari palaa kinkun sisään. Halkaise kinkkuviipaleet kahtia pituussuunnassa. Kiedo kalarullan ympärille suikale kinkkua ja pistä rullan läpi cocktailtikku tai pujota muutaman rullan läpi puinen grillitikku. Näin rullat on helppo kääntää grillissä. Grillaa rullia 3-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa lisänä esimerkiksi grillattuja tomaatinpuolikkaita.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.