Leikkaa kalafileet poikittain noin kolmen sentin levyisiksi viipaleiksi ja sirottele niille kevyesti suolaa ja pippuria (pesto ja kinkku ovat suolaisia). Sivele viipaleiden toiselle puolelle pestoa. Kiedo suikaleet rullaksi vatsapuolelta alkaen niin, että pestopuoli jää sisään. Fileen kapeamman pään paloja on vaikea rullata, joten kietaise pari palaa kinkun sisään. Halkaise kinkkuviipaleet kahtia pituussuunnassa. Kiedo kalarullan ympärille suikale kinkkua ja pistä rullan läpi cocktailtikku tai pujota muutaman rullan läpi puinen grillitikku. Näin rullat on helppo kääntää grillissä. Grillaa rullia 3-5 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa lisänä esimerkiksi grillattuja tomaatinpuolikkaita.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.