Kippari-Kallen tehotahna | Dippikastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kippari-Kallen tehotahna

Kippari-Kallen tehotahna

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 dl
Herneitä (pakaste)
2 dl
Babypinaattia
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Oliiviöljyä
Pieni ripaus suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kaada jäiset herneet sauvasekoittimen kulhoon. Anna sulaa 10 minuuttia.

1 1/2 dl
Herneitä (pakaste)
2

Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä.

3

Purista sitruunasta 1 rkl mehua ja kaada se herneiden joukkoon. Lisää pinaatit ja oliiviöljy. Mittaa teelusikan kärjellä pieni ripaus suolaa kulhoon. Soseuta seos sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi.

1 rkl
Sitruunamehua
2 dl
Babypinaattia
1 rkl
Oliiviöljyä
Pieni ripaus suolaa
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 19.4.2018
Muokattu: 2.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

196

47

3,8 g

0,5 g

2,3 g

1,3 g

0,8 g

1,3 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Babypinaattia,

1 rkl Sitruunamehua,

Pieni ripaus suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli