Kaada kikherneet siivilään. Huuhtele ne kylmällä vedellä ja laita sauvasekoittimen kulhoon.
Purista sitruunasta 2 rkl mehua ja kaada se kikherneiden joukkoon.
Kuori valkosipuli ja leikkaa se veitsellä pieneksi silpuksi. Lisää valkosipuli, oliiviöljy, ruokosokeri, kurkuma ja suola kikherneiden joukkoon. Soseuta seos sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
Kokoa dippibaariin myös
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
192
802
11,8 g
1,8 g
13,8 g
1,8 g
3,8 g
6,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
0,5 tl Kurkumaa,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli