Kirsikkatomaattirisotto | Risotot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kirsikkatomaattirisotto

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

200 g
Kirsikkatomaatteja
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
2 1/2 dl
Risottoriisiä
3 dl
Tomaattimehua
5 dl
Kana- tai kasvislientä
1 dl
Parmesaaniraastetta
Tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise kirsikkatomaatit puoliksi kulhon päällä, että saat kaikki mehut talteen. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota niitä hetken aikaa kattilan pohjalla ja lisää sen jälkeen risottoriisi. Anna kiehua hiljalleen ja lisää tomaattimehua ja kanalientä vuorotellen vähissä erissä imeyttäen niitä riisiin. Sekoita koko ajan. Jatka näin, kunnes riisi on pehmeää. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste, tomaatinpuolikkaat ja hienonnetut basilikanlehdet.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.