Kirsikkatomaattirisotto

arvosana5/5

(1)arvio
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
200 gkirsikkatomaatteja
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä
2 1/2 dlrisottoriisiä
3 dltomaattimehua
5 dlkana- tai kasvislientä
1 dlparmesaaniraastetta
tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Halkaise kirsikkatomaatit puoliksi kulhon päällä, että saat kaikki mehut talteen. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota niitä hetken aikaa kattilan pohjalla ja lisää sen jälkeen risottoriisi. Anna kiehua hiljalleen ja lisää tomaattimehua ja kanalientä vuorotellen vähissä erissä imeyttäen niitä riisiin. Sekoita koko ajan. Jatka näin, kunnes riisi on pehmeää. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste, tomaatinpuolikkaat ja hienonnetut basilikanlehdet.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025