Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kirsikkatomaattisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
Punaisia kirsikkatomaatteja
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Nippu tuoretta basilikaa
2 rkl
Balsamiviinietikkaa
1 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kirsikkatomaatit halki. Kuori punasipuli, ja leikkaa se renkaiksi. Hienonna basilika. Sekoita kulhossa tomaatit, basilika ja mausteet. Levitä tomaatit vadille ja aseta päälle sipulirenkaat. Valuta päälle mehustunut liemi. Tarjoa grillipihvien lisäkkeenä.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.6.2011
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.