Kirvelikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kirvelikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

7 dl
Vettä
Maustekimppu
1 dl
Kuivattua hernerouhetta
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 dl
Ruokakermaa tai maitoa
1/4 tl
Valko- tai mustapippuria
(hiukan muskottipähkinää)
1 kpl
Ruukku tuoretta kirveliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä vettä ja siinä maustekimppua ja hernerouhetta 20 minuuttia. Pilko sekaan kuorittu valkosipulinkynsi. Sekoita jauhot kermaan ja lisää kattilaan, kun hernerouhe on kypsää. Sekoita ja keitä 5-10 minuuttia. Mausta keitto pippurilla ja muskottipähkinällä. Silppua lopuksi joukkoon tuore kirveli. Älä keitä enää.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.12.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.