Kolmen sipulin pihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kolmen sipulin pihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Naudan ulkofileepihviä
Öljyä paistamiseen
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

päälle:

1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Keltasipuli
4 - 8 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
1/2 dl
Vettä
1/2 rkl
Valkoviinietikkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi renkaiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Kuullota sipulit öljyssä kattilan pohjalla ja lisää vesi ja etikka ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan.Nuiji huoneenlämpöiset lihapalat muovipussin sisällä hiukan ohuemmiksi ja paista ne kuumalla pannulla molemmin puolin parin minuutin ajan sopivan kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurirouheella. Tarjoa pihvit sipuliseoksen ja esimerkiksi juuresperunasoseen kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 22.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.