Kookoksinen pinaattikeitto
Ainekset
Valmistus
Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia siinä noin 5 minuuttia. Lisää vesi, liemikuutiot ja pakastepinaatti ja anna kiehua keskilämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kukkakaali on kypsää. Siirrä kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Siirrä kattila takaisin liedelle, lisää kookosmaito ja mausteet ja kiehauta.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.