Kookoksinen pinaattikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kookoksinen pinaattikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
700 g
Kukkakaalia
3 rkl
Öljyä
4 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
300 g
Pakastepinaattia
4 dl
Kookosmaitoa
1/4 tl
Muskottipähkinää
Cayennenpippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia siinä noin 5 minuuttia. Lisää vesi, liemikuutiot ja pakastepinaatti ja anna kiehua keskilämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kukkakaali on kypsää. Siirrä kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Siirrä kattila takaisin liedelle, lisää kookosmaito ja mausteet ja kiehauta.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 9.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.