Kookoksinen pinaattikeitto

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulin kynttä
700 gkukkakaalia
3 rklöljyä
4 dlvettä
2 kplkasvisliemikuutiota
300 gpakastepinaattia
4 dlkookosmaitoa
1/4 tlmuskottipähkinää
cayennenpippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia siinä noin 5 minuuttia. Lisää vesi, liemikuutiot ja pakastepinaatti ja anna kiehua keskilämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kukkakaali on kypsää. Siirrä kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Siirrä kattila takaisin liedelle, lisää kookosmaito ja mausteet ja kiehauta.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä