Korealaiset hodarit

arvosana5/5

(3)arviota
8 Kappaletta

30 min (josta 30 min aktiivista)

Herkullinen ja helppo korealainen hodari syntyy täyteläisestä misomajoneesista ja raikkaista pikkelöidyistä kasviksista.

Ainekset

MääräAinesosa
8 kpl(2 ps) hot dog -sämpylöitä
8 kplnakkeja

Pikapikkelöidyt kasvikset

2 kplisoa porkkanaa
1/2 kplkurkkua
3 rkl omenasiiderietikkaa
4 tlsokeria

Misomajoneesi

1 1/2 dlmajoneesia
1 1/2 rklmisotahnaa

Lisäksi

2 kplkevätsipulin vartta hienonnettuna

Valmistus (Uuni 180°C)

  1. 1

    Valmista pikapikkelöidyt kasvikset. Pese ja kuori porkkana. Huuhtele kurkku. Raasta kasvikset. Purista kurkusta ylimääräinen neste. Yhdistä etikka ja sokeri kulhossa. Sekoita kasvikset etikka-sokeriseokseen. Laita jääkaappiin maustumaan.

    MääräAinesosa
    2 kplisoa porkkanaa
    1/2 kplkurkkua
    3 rkl omenasiiderietikkaa
    4 tlsokeria
  2. 2

    Sekoita majoneesi ja miso. Anna maustua.

    MääräAinesosa
    1 1/2 dlmajoneesia
    1 1/2 rklmisotahnaa
  3. 3

    Kuumenna nakkeja leivinpaperilla pellillä 180-asteisessa uunissa 10 min. Lisää sämpylät ja lämmitä vielä 2 minuuttia.

    MääräAinesosa
    8 kplnakkeja
    8 kpl(2 ps) hot dog -sämpylöitä
  4. 4

    Levitä hodarisämpylän pohjalle misomajoneesia, lisää nakki ja kasaa päälle pikkelöityjä kasviksia ja kevätsipulia.

    MääräAinesosa
    2 kplkevätsipulin vartta hienonnettuna

Vinkki: Testaa hauskoja spiraalinakkeja: Työnnä varrastikku mahdollisimman suoraan nakin keskeltä läpi pituussuunassa. Viillä nakin pintaa veitsellä noin 2 ½ cm:n välein pyörittäen sitä samalla poispäin itsestäsi. Poista tikku varovasti ja kuumenna nakki.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1.5 rkl misotahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
31.5.2025
|
Päivitetty: 20.10.2025

Samankaltaisia reseptejä