Säädä uuni 225 asteeseen. Valmista lihapullat. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna kevätsipuli. Kypsennä ne inkiväärin kanssa öljyssä pannulla kypsäksi.
Laita kypsennetty sipuliseos, chilitahna, jauheliha ja jauhot kulhoon. Mausta seesamiöljyllä, suolalla ja pippurilla. Sekoita tasaiseksi. Pyörittele massasta tasakokoisia pullia. Paista uunissa noin 15 minuuttia.
Valmista bulgogi-kasvikset. Hienonna kevätsipuli. Kuori ja silppua valkosipuli. Leikkaa kasvikset pienemmiksi paloiksi.
Kuullota valkosipulimurskaa ja kevätsipulia vokissa öljyssä. Lisää kasvikset ja paista ne nopeasti rapsakan kypsiksi.
Kaada pannulle bulgogi-kastike ja anna seoksen kiehahtaa. Tarjoa korealaisten lihapullien ja keitetyn riisin kanssa. Viimeistele halutessasi korianterilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1792
428
24,3 g
5,3 g
20,0 g
6,0 g
4,5 g
30,5 g
0,2 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli