Leikkaa patongit kahteen osaan. Halkaise patongit sivusta auki. Lusikoi patonkien sisälle vegesäilykettä. Paista 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.
Huuhtele kaali ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Pese, kuori ja raasta porkkana. Hienonna minttu. Huuhtele ja halkaise chili. Poista siemenet ja hienonna chili. Sekoita kasvikset kulhossa. Mausta limenmehulla, etikalla, öljyllä ja soijakastikkeella. Anna tekeytyä hetki kylmässä.
Sekoita majoneesi ja sriracha kulhossa.
Täytä patongit kaalisalaatilla ja majoneesilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
216
903
15,0 g
2,8 g
12,0 g
3,8 g
2,3 g
5,8 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku minttua,
1 rkl rypsiöljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli