Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kotikeittiön vorschmack jauhelihasta

Kotikeittiön vorschmack jauhelihasta

timer-iconNoin tunti  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo vorschmack valmistuu kotikeittiössä jauhelihasta. Tarjoile liha uuniperunoiden, suolakurkkujen ja smetanan kanssa.

Ainekset

600 g
Sika-nautajauhelihaa
1 kpl
Sipuli
4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Kermaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
65 g
(1 prk, 100/65 g) anjovisfileetä

pinnalle

Voita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paahda jauheliha isossa kasarissa. Paloittele sipulit ja lisää jauhelihaan. Lisää kerma ja hauduta 5 minuuttia.

600 g
Sika-nautajauhelihaa
1 kpl
Sipuli
4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Kermaa
2

Ota kasari liedeltä. Lisää mausteet ja anjovisfileet. Soseuta sauvasekoittimella jättäen lihaan hieman karkeutta. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää pinnalle rasvanokareita.

1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
65 g
(1 prk, 100/65 g) anjovisfileetä
Voita
3

Paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Tarjoile uuniperunoiden, suolakurkkujen ja smetanan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 22.9.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

356

1488

22,0 g

11,5 g

2,5 g

2,5 g

0,3 g

36,3 g

4,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

Voita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli