Paahda jauheliha isossa kasarissa. Paloittele sipulit ja lisää jauhelihaan. Lisää kerma ja hauduta 5 minuuttia.
Ota kasari liedeltä. Lisää mausteet ja anjovisfileet. Soseuta sauvasekoittimella jättäen lihaan hieman karkeutta. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää pinnalle rasvanokareita.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Tarjoile uuniperunoiden, suolakurkkujen ja smetanan kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
356
1488
22,0 g
11,5 g
2,5 g
2,5 g
0,3 g
36,3 g
4,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
Voita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli