Paahda jauheliha isossa kasarissa. Paloittele sipulit ja lisää jauhelihaan. Lisää kerma ja hauduta 5 minuuttia.
Ota kasari liedeltä. Lisää mausteet ja anjovisfileet. Soseuta sauvasekoittimella jättäen lihaan hieman karkeutta. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää pinnalle rasvanokareita.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Tarjoile uuniperunoiden, suolakurkkujen ja smetanan kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1325
317
20,5 g
11,0 g
1,3 g
1,3 g
0,3 g
32,0 g
1,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
0,5 tl Suolaa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria,
Voita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli