Kotikeittiön vorschmack | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kotikeittiön vorschmack

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Sika-nautajauhelihaa
1 kpl
Sipuli
4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Kermaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(100/65 g) anjovisfileetä

pinnalle

Voita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Paahda jauheliha isossa kasarissa. Paloittele sipulit ja lisää jauhelihaan. Lisää kerma ja hauduta 5 minuuttia.

Ota kasari liedeltä. Lisää mausteet ja anjovisfileet. Soseuta sauvasekoittimella jättäen lihaan hieman karkeutta. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää pinnalle rasvanokareita.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Tarjoile uuniperunoiden, suolakurkkujen ja smetanan kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1325

317

20,5 g

11,0 g

1,3 g

1,3 g

0,3 g

32,0 g

1,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

0,5 tl Suolaa,

0,5 tl Rouhittua mustapippuria,

Voita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli