Kotikeittiön vorschmack - Yhteishyvä

Kotikeittiön vorschmack

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

600 g
Sika-nautajauhelihaa
1 kpl
Sipuli
4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Kermaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(100/65 g) anjovisfileetä

PINNALLE

Voita

Näin teet

1

Paahda jauheliha isossa kasarissa. Paloittele sipulit ja lisää jauhelihaan. Lisää kerma ja hauduta 5 minuuttia.

Ota kasari liedeltä. Lisää mausteet ja anjovisfileet. Soseuta sauvasekoittimella jättäen lihaan hieman karkeutta. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää pinnalle rasvanokareita.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Tarjoile uuniperunoiden, suolakurkkujen ja smetanan kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g5 g
Proteiinia32 g128 g
Rasvaa21 g82 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj1325 5298
Energiaa kcal317 1266

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

  • Voita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g5 g
Proteiinia32 g128 g
Rasvaa21 g82 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj1325 5298
Energiaa kcal317 1266

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,5 tl Rouhittua mustapippuria

  • Voita

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.