Kreikkalainen fetajuustosalaatti
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 200 g | fetajuustoa |
| 3 kpl | tomaattia |
| 1/2 kpl | kurkku |
| 1 kpl | vihreä paprika |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 dl | mustia oliiveja |
| Kastike: | |
|---|---|
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1/4 tl | oreganoa |
| 1/4 tl | rouhittua mustapippuria |
| 1/4 tl | suolaa |
- 1.
Leikkaa tomaatit ja kuoritut kurkut reilun kokoisiksi paloiksi kulhoon. Viipaloi paprika ja sipuli. Lisää joukkoon oliivit sekä sekoitettu kastike.
Sekoita aineet salaattikulhossa. Asettele salaatin pinnalle fetajuustopalat.
Kreikkalainen fetajuustosalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | fetajuustoa |
| 3 kpl | tomaattia |
| 1/2 kpl | kurkku |
| 1 kpl | vihreä paprika |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 dl | mustia oliiveja |
Kastike: | |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 1/4 tl | oreganoa |
| 1/4 tl | rouhittua mustapippuria |
| 1/4 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Leikkaa tomaatit ja kuoritut kurkut reilun kokoisiksi paloiksi kulhoon. Viipaloi paprika ja sipuli. Lisää joukkoon oliivit sekä sekoitettu kastike.
Sekoita aineet salaattikulhossa. Asettele salaatin pinnalle fetajuustopalat.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 14.11.2025





























