Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kreikkalainen fetajuustosalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Fetajuustoa
3 kpl
Tomaattia
1/2 kpl
Kurkku
1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Punasipuli
1 dl
Mustia oliiveja

Kastike:

2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Punaviinietikkaa
1/4 tl
Oreganoa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
1/4 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa tomaatit ja kuoritut kurkut reilun kokoisiksi paloiksi kulhoon. Viipaloi paprika ja sipuli. Lisää joukkoon oliivit sekä sekoitettu kastike.

Sekoita aineet salaattikulhossa. Asettele salaatin pinnalle fetajuustopalat.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.