Kreikkalaiset jauhelihakepakot

Fetajuusto ja oliivit tuovat kreikkalaisia makuja jauhelihakepakoihin.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gpaistijauhelihaa
1 kplsipuli
3 kplvalkosipulinkynttä
1 dlhienonnettua fetajuustoa
1/2 dlhienonnettuja vihreitä oliiveja
1 kplmuna
1 tlsuolaa
1 tlsitruunankuorta
1 tloreganoa
1 tlmustapippuria
öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa jauheliha, hienonnetut sipulit, fetajuusto, oliivit, muna sekä mausteet. Vaivaa taikina tasaiseksi ja jaa se 12 osaan. Muotoile kosteilla käsillä paksuja tankoja.

    Paista kepakot öljyssä pannulla kauniin ruskeiksi. Työnnä puutikut kypsentämisen jälkeen. Voit myös kypsentää kepakot uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä