Kreikkalaiset jauhelihakepakot - Yhteishyvä

Kreikkalaiset jauhelihakepakot

Annokset
4
Ruokavalio
Fetajuusto ja oliivit tuovat kreikkalaisia makuja jauhelihakepakoihin.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Paistijauhelihaa
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Hienonnettua fetajuustoa
1/2 dl
Hienonnettuja vihreitä oliiveja
1 kpl
Muna
1 tl
Suolaa
1 tl
Sitruunankuorta
1 tl
Oreganoa
1 tl
Mustapippuria
Öljyä paistamiseen

Näin teet

1

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa jauheliha, hienonnetut sipulit, fetajuusto, oliivit, muna sekä mausteet. Vaivaa taikina tasaiseksi ja jaa se 12 osaan. Muotoile kosteilla käsillä paksuja tankoja.

Paista kepakot öljyssä pannulla kauniin ruskeiksi. Työnnä puutikut kypsentämisen jälkeen. Voit myös kypsentää kepakot uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 11.4.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa