Kreikkalaiset jauhelihakepakot | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kreikkalaiset jauhelihakepakot

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Fetajuusto ja oliivit tuovat kreikkalaisia makuja jauhelihakepakoihin.

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Paistijauhelihaa
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 dl
Hienonnettua fetajuustoa
1/2 dl
Hienonnettuja vihreitä oliiveja
1 kpl
Muna
1 tl
Suolaa
1 tl
Sitruunankuorta
1 tl
Oreganoa
1 tl
Mustapippuria
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa jauheliha, hienonnetut sipulit, fetajuusto, oliivit, muna sekä mausteet. Vaivaa taikina tasaiseksi ja jaa se 12 osaan. Muotoile kosteilla käsillä paksuja tankoja.

Paista kepakot öljyssä pannulla kauniin ruskeiksi. Työnnä puutikut kypsentämisen jälkeen. Voit myös kypsentää kepakot uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 11.4.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.