Kreikkalaiset jauhelihakepakot

Nappaa talteen!
Fetajuusto ja oliivit tuovat kreikkalaisia makuja jauhelihakepakoihin.
| 400 g | paistijauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 dl | hienonnettua fetajuustoa |
| 1/2 dl | hienonnettuja vihreitä oliiveja |
| 1 kpl | muna |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | sitruunankuorta |
| 1 tl | oreganoa |
| 1 tl | mustapippuria |
| öljyä paistamiseen |
- 1.
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa jauheliha, hienonnetut sipulit, fetajuusto, oliivit, muna sekä mausteet. Vaivaa taikina tasaiseksi ja jaa se 12 osaan. Muotoile kosteilla käsillä paksuja tankoja.
Paista kepakot öljyssä pannulla kauniin ruskeiksi. Työnnä puutikut kypsentämisen jälkeen. Voit myös kypsentää kepakot uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Kreikkalaiset jauhelihakepakot
Fetajuusto ja oliivit tuovat kreikkalaisia makuja jauhelihakepakoihin.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | paistijauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 dl | hienonnettua fetajuustoa |
| 1/2 dl | hienonnettuja vihreitä oliiveja |
| 1 kpl | muna |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | sitruunankuorta |
| 1 tl | oreganoa |
| 1 tl | mustapippuria |
| öljyä paistamiseen |
Valmistus
- 1
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa jauheliha, hienonnetut sipulit, fetajuusto, oliivit, muna sekä mausteet. Vaivaa taikina tasaiseksi ja jaa se 12 osaan. Muotoile kosteilla käsillä paksuja tankoja.
Paista kepakot öljyssä pannulla kauniin ruskeiksi. Työnnä puutikut kypsentämisen jälkeen. Voit myös kypsentää kepakot uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























