Kreikkalaiset kasviswrapit | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kreikkalaiset kasviswrapit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Vehnätortillaa
1 kpl
Vihreä paprika
1/2 kpl
Pientä kerää amerikansalaattia
10 - 12 kpl
Kirsikkatomaattia
1 kpl
Punasipuli
12 kpl
Mustaa oliivia

tsatsikikastike

1/2 kpl
Raastettua tuoretta kurkkua
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
(200 g) turkkilaista jogurttia
1/4 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista tsatsiki. Raasta kurkku kuorineen ja purista ylimääräinen neste pois. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita jogurtin joukkoon kurkku, valkosipulinkynnet ja mausteet. Anna kastikkeen maustua viileässä, tarjoiluun saakka.Leikkaa paprika ja salaatti ohuiksi suikaleiksi. Halkaise kirsikkatomaatit tai leikkaa isoimmat neljään lohkoon. Kuori ja suikaloi punasipulit ja halkaise oliivit. Annostele täytteet tsatsikikastikkeen kanssa tortillapohjille. Kääri tortillat tiukalle rullalle ja pakkaa mukaan evääksi tai tarjoile välipalana.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 21.2.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.