Kukkakaali-rypälesalaatti
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | kukkakaali (400 g) |
| 200 g | viinirypäleitä |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
| 3 rkl | öljyä |
| 1/2 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 100 g | sinihomejuustoa |
- 1.
Puhdista kukkakaali ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet. Pane ne kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.Siirrä salaatti tarjoilukulhoon. Murenna juusto ja sirottele salaatin päälle. Tarjoa alkuruokana, grilliruoan lisänä tai buffettipöydässä.
Kukkakaali-rypälesalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | kukkakaali (400 g) |
| 200 g | viinirypäleitä |
| 2 rkl | valkoviinietikkaa |
| 3 rkl | öljyä |
| 1/2 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 100 g | sinihomejuustoa |
Valmistus
- 1
Puhdista kukkakaali ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet. Pane ne kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.Siirrä salaatti tarjoilukulhoon. Murenna juusto ja sirottele salaatin päälle. Tarjoa alkuruokana, grilliruoan lisänä tai buffettipöydässä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
23.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























