Kukkakaali-rypälesalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kukkakaali-rypälesalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Kukkakaali (400 g)
200 g
Viinirypäleitä
2 rkl
Valkoviinietikkaa
3 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
100 g
Sinihomejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Puhdista kukkakaali ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet. Pane ne kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.Siirrä salaatti tarjoilukulhoon. Murenna juusto ja sirottele salaatin päälle. Tarjoa alkuruokana, grilliruoan lisänä tai buffettipöydässä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.