Kukkakaali-rypälesalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkukkakaali (400 g)
200 gviinirypäleitä
2 rklvalkoviinietikkaa
3 rklöljyä
1/2 tlsuolaa
mustapippuria
100 gsinihomejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Puhdista kukkakaali ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet. Pane ne kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.Siirrä salaatti tarjoilukulhoon. Murenna juusto ja sirottele salaatin päälle. Tarjoa alkuruokana, grilliruoan lisänä tai buffettipöydässä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä