Kukkakaali-tomaattipasta - Yhteishyvä

Kukkakaali-tomaattipasta

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Pastaa, esim. fusilli
1 kpl
(noin 300 g) pieni kukkakaali
1 kpl
Pieni sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
3 kpl
Anjovisfileetä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
1 dl
Vettä
1 dl
Juustoraastetta
2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Näin teet

1

Valmista pastakastike. Poista kukkakaalista kanta ja lehdet. Pilko muruiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita pannulla hetken aikaa. Lisää joukkoon hienonnetut anjovisfileet ja kukkakaalimurut.Kääntele miedolla lämmöllä muutama minuutti, jotta kukkakaalit hieman kypsyvät. Lisää joukkoon tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua 5 minuuttia.Keitä pasta. Mausta kastike juustoraasteella ja persiljalla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa