Kukkakaali-tomaattipasta

Nappaa talteen!
| 300 g | pastaa, esim. fusilli |
| 1 kpl | (noin 300 g) pieni kukkakaali |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 3 kpl | anjovisfileetä |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1 dl | vettä |
| 1 dl | juustoraastetta |
| 2 rkl | hienonnettua persiljaa |
- 1.
Valmista pastakastike. Poista kukkakaalista kanta ja lehdet. Pilko muruiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita pannulla hetken aikaa. Lisää joukkoon hienonnetut anjovisfileet ja kukkakaalimurut.Kääntele miedolla lämmöllä muutama minuutti, jotta kukkakaalit hieman kypsyvät. Lisää joukkoon tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua 5 minuuttia.Keitä pasta. Mausta kastike juustoraasteella ja persiljalla.
Kukkakaali-tomaattipasta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | pastaa, esim. fusilli |
| 1 kpl | (noin 300 g) pieni kukkakaali |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 3 kpl | anjovisfileetä |
| 1 kpl | (400 g) tomaattimurskaa |
| 1 dl | vettä |
| 1 dl | juustoraastetta |
| 2 rkl | hienonnettua persiljaa |
Valmistus
- 1
Valmista pastakastike. Poista kukkakaalista kanta ja lehdet. Pilko muruiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita pannulla hetken aikaa. Lisää joukkoon hienonnetut anjovisfileet ja kukkakaalimurut.Kääntele miedolla lämmöllä muutama minuutti, jotta kukkakaalit hieman kypsyvät. Lisää joukkoon tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua 5 minuuttia.Keitä pasta. Mausta kastike juustoraasteella ja persiljalla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























