Kukkakaali-tomaattipasta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gpastaa, esim. fusilli
1 kpl(noin 300 g) pieni kukkakaali
1 kplpieni sipuli
3 kplvalkosipulinkynttä
3 kplanjovisfileetä
1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
1 dlvettä
1 dljuustoraastetta
2 rklhienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Valmista pastakastike. Poista kukkakaalista kanta ja lehdet. Pilko muruiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita pannulla hetken aikaa. Lisää joukkoon hienonnetut anjovisfileet ja kukkakaalimurut.Kääntele miedolla lämmöllä muutama minuutti, jotta kukkakaalit hieman kypsyvät. Lisää joukkoon tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua 5 minuuttia.Keitä pasta. Mausta kastike juustoraasteella ja persiljalla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä