
Kukkakaali-valkosipulikeitto
Ainekset
Valmistus
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sipuli. Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Pese ja paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.
Kiehauta vesi, lisää kukkakaalit, liemikuutio ja timjami. Keitä hiljalleen kunnes kukkakaali on täysin kypsää. Lisää kattilaan tuorejuusto ja kerma ja keitä muutama minuutti. Soseuta sauvasekoittimella kuohkeaksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
374
1567
33,3 g
17,5 g
9,0 g
8,5 g
6,3 g
7,0 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
6 dl Vettä,
1 tl Timjamia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli