Kukkakaali-valkosipulikeitto - Yhteishyvä

Kukkakaali-valkosipulikeitto

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
1 kg
Kukkakaalia
1 kpl
Kasvisliemikuutio
6 dl
Vettä
1 tl
Timjamia
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
2 dl
Kuohukermaa

Näin teet

1

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sipuli. Kuullota sipuleita öljyssä kattilassa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Pese ja paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.

Kiehauta vesi, lisää kukkakaalit, liemikuutio ja timjami. Keitä hiljalleen kunnes kukkakaali on täysin kypsää. Lisää kattilaan tuorejuusto ja kerma ja keitä muutama minuutti. Soseuta sauvasekoittimella kuohkeaksi.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g34 g
Proteiinia7 g27 g
Rasvaa33 g133 g
Kuituja6 g25 g
Energiaa kj1555 6221
Energiaa kcal371 1485

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 6 dl Vettä

  • 1 tl Timjamia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g34 g
Proteiinia7 g27 g
Rasvaa33 g133 g
Kuituja6 g25 g
Energiaa kj1555 6221
Energiaa kcal371 1485

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynttä

  • 6 dl Vettä

  • 1 tl Timjamia

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.