Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kiehauta kerma ja sokerit. Sekoita joukkoon puristetut liivatelehdet. Anna jäähtyä hetki ja sekoita joukkoon jogurtti. Annostele pannacotta jälkiruokakulhoihin, peitä kelmulla ja annan hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.
Tee omena-kanelihilloke. Kuori omenat, poista siemenkodat ja kuutioi. Sekoita omenat, sokeri ja kaneli pienessä kattilassa ja keitä 25 minuuttia. Tarjoile jogurttipannacotta jäähdytetyn hillokkeen kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1380
330
29,5 g
19,8 g
11,3 g
11,3 g
1,0 g
5,5 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,75 dl sokeria,
0,5 dl sokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli