Kulman Keittiön jogurttipannacotta ja omena-kanelihilloketta
Kulman Keittiön jogurttipannacotta ja omena-kanelihilloketta
Yhteistyössä

Kulman Keittiön jogurttipannacotta ja omena-kanelihilloketta

Arvostele resepti
4 Annosta

Useita tunteja

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Jogurttipannacotan valmistaminen on usein vuoromestari Eija Hokkasen vastuulla Kulman Keittiössä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 kplliivatelehteä
4 dlvispikermaa
3/4 dlsokeria
2 tlvaniljasokeria
1 dlturkkilaista jogurttia
250 gomenoita
1/2 dlsokeria
1/2 tlkanelia

Valmistus

  1. 1

    Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kiehauta kerma ja sokerit. Sekoita joukkoon puristetut liivatelehdet. Anna jäähtyä hetki ja sekoita joukkoon jogurtti. Annostele pannacotta jälkiruokakulhoihin, peitä kelmulla ja annan hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.

    MääräAinesosa
    3 kplliivatelehteä
    4 dlvispikermaa
    3/4 dlsokeria
    2 tlvaniljasokeria
    1 dlturkkilaista jogurttia
  2. 2

    Tee omena-kanelihilloke. Kuori omenat, poista siemenkodat ja kuutioi. Sekoita omenat, sokeri ja kaneli pienessä kattilassa ja keitä 25 minuuttia. Tarjoile jogurttipannacotta jäähdytetyn hillokkeen kera.

    MääräAinesosa
    250 gomenoita
    1/2 dlsokeria
    1/2 tlkanelia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
27.9.2019
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä