Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kiehauta kerma ja sokerit. Sekoita joukkoon puristetut liivatelehdet. Anna jäähtyä hetki ja sekoita joukkoon jogurtti. Annostele pannacotta jälkiruokakulhoihin, peitä kelmulla ja annan hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.
Tee omena-kanelihilloke. Kuori omenat, poista siemenkodat ja kuutioi. Sekoita omenat, sokeri ja kaneli pienessä kattilassa ja keitä 25 minuuttia. Tarjoile jogurttipannacotta jäähdytetyn hillokkeen kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
437
1832
29,5 g
19,8 g
37,8 g
37,8 g
1,0 g
5,5 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli