Kuohkea kinkkuomeletti | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kuohkea kinkkuomeletti

Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta
Kuohkean ranskalaisen munakkaan salaisuus on vaahdotetut valkuaiset. Nauti omeletti vastapaistettuna.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Savukinkkua
2 - 3 rkl
Emmentaljuusto-raastetta
2 kpl
Kananmunaa
Suolaa
Mustapippuria
1 rkl
Vettä
1 tl
Margariinia tai voita
1 rkl
Silputtua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Suikaloi kinkku. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset ja vesi keskenään, lisää mausteet.

1 kpl
Savukinkkua
2 kpl
Kananmunaa
1 rkl
Vettä
Suolaa
Mustapippuria
1 rkl
Silputtua ruohosipulia
2

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kääntele vaahto varovasti keltuaisten joukkoon.

3

Sulata rasva pienellä, pinnoitetulla pannulla. Kaada munakasseos pannulle ja anna sen hyytyä miedolla lämmöllä. Voit laittaa pannun päälle hetkeksi kannen.

1 tl
Margariinia tai voita
4

Lisää kinkku ja juustoraaste lähes hyytyneen munakkaan päälle. Irrottele munakasta pannusta lastalla, valuta munakkaan toinen puoli lautaselle ja kiepsauta toinen puoli päälle.

1 kpl
Savukinkkua
2 - 3 rkl
Emmentaljuusto-raastetta
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 15.3.2018
Muokattu: 7.8.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.