Suikaloi kinkku. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset ja vesi keskenään, lisää mausteet.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Kääntele vaahto varovasti keltuaisten joukkoon.
Sulata rasva pienellä, pinnoitetulla pannulla. Kaada munakasseos pannulle ja anna sen hyytyä miedolla lämmöllä. Voit laittaa pannun päälle hetkeksi kannen.
Lisää kinkku ja juustoraaste lähes hyytyneen munakkaan päälle. Irrottele munakasta pannusta lastalla, valuta munakkaan toinen puoli lautaselle ja kiepsauta toinen puoli päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
261
1092
20,0 g
6,0 g
1,0 g
—
—
19,0 g
2,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 - 3 rkl juustoraastetta (esim, emmental),
1 rkl Silputtua ruohosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli