Kuskus-kikhernesalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuskus-kikhernesalaatti

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Vettä
1 1/2 dl
Kuskussuurimoita
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(380 g) säilykekikherneitä
250 g
Kirsikkatomaatteja
1/2 dl
Kivettömiä silputtuja oliiveja
1 dl
Silputtua tilliä
150 g
Fetajuustoa
2 - 3 kpl
Luumua
2 rkl
Limetin- tai sitruunanmehua
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää kuskussuurimot, suola ja öljy. Ota kattila pois levyltä ja anna kuskuksen turvota kannen alla 5–10 minuuttia. Sekoita haarukalla irtonaiseksi. Valuta ja huuhtele kikherneet. Huuhtele ja halkaise tomaatit. Lisää kikherneet, tomaatit, oliivit, tilli ja murennettu fetajuusto kuskusseokseen. Huuhtele ja lohko luumut ja lisää ne limetin- tai sitruunanmehun kanssa. Mausta pippurilla ja tarkista maku.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja29 g116 g
Proteiinia9 g37 g
Rasvaa15 g59 g
Kuituja4 g14 g
Energiaa kj1249 4995
Energiaa kcal299 1194

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Vettä

  • 0,5 tl Suolaa

  • 1 dl Silputtua tilliä

  • 2 rkl Limetin- tai sitruunanmehua

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja29 g116 g
Proteiinia9 g37 g
Rasvaa15 g59 g
Kuituja4 g14 g
Energiaa kj1249 4995
Energiaa kcal299 1194

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Vettä

  • 0,5 tl Suolaa

  • 1 dl Silputtua tilliä

  • 2 rkl Limetin- tai sitruunanmehua

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.