Kuuma kurkkukeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kuuma kurkkukeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 rkl
Margariinia
1/2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
150 g
Kurkkua
1 kpl
Maustekurkku
1/4 tl
Jauhettua valkopippuria
5 dl
Vettä
2 rkl
(vasikka)fondia
1/2 dl
Tuoretta basilikaa
1/2 kpl
Ranskankermaa

päälle:

1/2 dl
Tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata margariini kattilassa. Kuori ja leikkaa sipuli ja valkosipuli renkaiksi. Leikkaa kurkut ohuiksi suikaleiksi. Keitä kasviksia rasvassa noin 10 minuuttia. Mausta valkopippurilla. Lisää vesi ja fondi. Hienonna basilika ja lisää joukkoon. Anna kiehua vielä 10 minuuttia. Lisää ranskankerma ja kuumenna keitto. Hienonna keiton pinnalle basilikaa. Tarjoa heti.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.