Huuhtele kvinoa kuumalla vedellä siivilässä. Kiehauta mantelimaito kattilassa ja lisää joukkoon kvinoa. Hauduta 20–25 minuuttia välillä sekoittaen kunnes suurimot puuroutuvat. Mausta siirapilla, kanelilla ja ripauksella suolaa.
Kuori ja kuutioi omena. Keitä omenia, vettä ja sokeria muutama minuutti sekoitellen. Tarjoa puuron kera omenakuutioita ja rouhittuja saksanpähkinöitä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1407
336
12,8 g
1,5 g
44,5 g
18,5 g
5,8 g
7,5 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
7 dl Mantelimaitoa,
Kanelia,
Suolaa,
2 rkl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli