Kylmä tomaatti-kurkkukeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kylmä tomaatti-kurkkukeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kurkku
2 kpl
Tomaattia
1/2 kpl
Sipulia
3 dl
Tomaattitäysmehua
1 rkl
Valkoviinietikkaa
2 rkl
Oliiviöljyä
3/4 tl
Suolaa
Sokeria
Rouhittua mustapippuria
1 - 2 dl
Kivennäisvettä
1 rkl
Silputtua basilikaa

tarjoiluun ja koristeeksi

1 kpl
Tomaatti
Pala kurkkua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Huuhtele ja paloittele kurkku. Huuhtele tomaatit, poista niistä kovat kannat ja halutessasi siemenet. Paloittele tomaatit. Kuori ja silppua sipuli.

Mittaa tehosekoittimeen paloitellut kasvikset, tomaattimehu, etikka ja öljy. Pyöräytä tasaiseksi. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Lisää lopuksi kivennäisvesi ja basilika.

Siirrä keitto jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa tai sokeria. Viimeistele keitto tomaatti- ja kurkkukuutioilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.