Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kylmäsavulohi-paprikahyrrät

Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Punaista paprikaa
2 kpl
Keltaista paprikaa
1 kpl
Vihreä paprika
300 g
Kylmäsavulohta viipaleina

Täyte:

1 kpl
Punasipuli
1/2 kpl
Ruukku basilikaa
1 rkl
Kapriksia
1 rkl
Pinjansiemeniä
200 g
Maustamatonta (kevyt) tuorejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa paprikat neljään osaan, poista siemenkodat. Aseta leivinpaperin päälle uunipellille ja grillaa uunissa, kunnes paprikoiden kuori mustuu ja halkeilee. Pakkaa paprikat muovipussiin, jäähdytä ja kuori ne. Kuori ja hienonna punasipuli pieneksi täytettä varten. Hienonna basilika. Valuta ja hienonna kaprikset. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Aseta kylmäsavulohiviipaleet limittäin työlaudalle kelmun päälle. Levitä päälle täytettä. Aseta paprikat vieri viereen päällimmäiseksi. Kääri kelmun avulla tiiviiksi rullaksi. Pakasta noin tunti. Leikkaa puolikohmeisena viipaleiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.11.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.