Kylmäsavulohi-paprikahyrrät

Arvostele resepti
20 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplpunaista paprikaa
2 kplkeltaista paprikaa
1 kplvihreä paprika
300 gkylmäsavulohta viipaleina

Täyte:

1 kplpunasipuli
1/2 kplruukku basilikaa
1 rklkapriksia
1 rklpinjansiemeniä
200 gmaustamatonta (kevyt) tuorejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa paprikat neljään osaan, poista siemenkodat. Aseta leivinpaperin päälle uunipellille ja grillaa uunissa, kunnes paprikoiden kuori mustuu ja halkeilee. Pakkaa paprikat muovipussiin, jäähdytä ja kuori ne. Kuori ja hienonna punasipuli pieneksi täytettä varten. Hienonna basilika. Valuta ja hienonna kaprikset. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Aseta kylmäsavulohiviipaleet limittäin työlaudalle kelmun päälle. Levitä päälle täytettä. Aseta paprikat vieri viereen päällimmäiseksi. Kääri kelmun avulla tiiviiksi rullaksi. Pakasta noin tunti. Leikkaa puolikohmeisena viipaleiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025