Kylmäsavuporolla täytetyt rieskarullat | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kylmäsavuporolla täytetyt rieskarullat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

100 g
Kylmäsavuporoa
200 g
Soijalevitettä
2 tl
Sinappia
4 kpl
Isoa rieskaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuutioi poronliha. Sekoita liha ja sinappi soijalevitteen joukkoon. Levitä tahna rieskojen päälle. Kääri rieskat rullalle ja leikkaa kahteen palaan.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.