Kylmäsavuporolla täytetyt rieskarullat
8 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 100 g | kylmäsavuporoa |
| 200 g | soijalevitettä |
| 2 tl | sinappia |
| 4 kpl | isoa rieskaa |
- 1.
Kuutioi poronliha. Sekoita liha ja sinappi soijalevitteen joukkoon. Levitä tahna rieskojen päälle. Kääri rieskat rullalle ja leikkaa kahteen palaan.
Kylmäsavuporolla täytetyt rieskarullat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | kylmäsavuporoa |
| 200 g | soijalevitettä |
| 2 tl | sinappia |
| 4 kpl | isoa rieskaa |
Valmistus
- 1
Kuutioi poronliha. Sekoita liha ja sinappi soijalevitteen joukkoon. Levitä tahna rieskojen päälle. Kääri rieskat rullalle ja leikkaa kahteen palaan.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












