Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kylmäsavuporolla täytetyt rieskarullat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

100 g
Kylmäsavuporoa
200 g
Soijalevitettä
2 tl
Sinappia
4 kpl
Isoa rieskaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuutioi poronliha. Sekoita liha ja sinappi soijalevitteen joukkoon. Levitä tahna rieskojen päälle. Kääri rieskat rullalle ja leikkaa kahteen palaan.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.1.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.