Lämmin hedelmäinen sienisalaatti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin hedelmäinen sienisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tee lämmin salaatti sienistä ja eksoottisista hedelmistä. Tarjoa rapean leivän kera.

Ainekset

300 g
Siitake- tai muita sieniä
2 kpl
Punasipulia
2 kpl
Isoa valkosipulin kynttä
1/2 tl
Suolaa
1 1/2 rkl
Punaviinietikkaa
3 rkl
Silputtua tuoretta persiljaa
3 kpl
Puolikypsää sharonia
1 kpl
Kypsä papaija
1 kpl
Pieni kerä rapeaa salaattia

lisäksi:

Viinietikkaa
Oliiviöljyä
Voita tai margariinia paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pieni tarvittaessa sienet sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulin kynnet hienoksi. Pane sieni- ja sipulipalat sekä valkosipulisilppu pannulle ja kuullota niitä pari minuuttia. Mausta seos suolalla ja viinietikalla. Lisää lopuksi silputtu persilja.Kuori ja viipaloi sharonit ja papaijat. Pilko annoslautasille rapeaa salaattia pohjaksi ja asettele päälle hedelmäpaloja. Mausta viinietikalla ja oliiviöljyllä. Viimeistele annokset lämpimillä sienillä ja tarjoa salaatin lisänä rapeaa vaaleaa leipää.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 18.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.