Lämmin mozzarellapanini | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin mozzarellapanini

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Ciabatta-leipä

täyte

1 kpl
(125 g) mozzarellapallo
2 kpl
Isoa tomaattia
8 kpl
Basilikanlehteä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
4 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise leipä pituussuunnassa. Aseta leivän väliin viipaloitua mozzarellaa ja tomaattia sekä basilikanlehtiä. Ripauta päälle hieman suolaa ja rouhittua mustapippuria sekä loraus oliiviöljyä. Paina leipää pinnalta tasaisemmaksi, jotta maut imeytyvät leipään. Leikkaa leipä neljään palaan ja paahda voileipägrillissä tai vohveliraudalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 5.3.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.