Lämmin tonnikalaleipä

Arvostele resepti
4 Kappaletta

15 min

Tonnikalaleipä on helppo ja maukas iltapala.

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplvaaleaa paahtoleipää
2 rkltomaattisosetta
1 kpltillillä maustettua tonnikalaa

Päälle

1 kplmuna
1/2 dlsinappirelissiä
2 dljuustoraastetta

Valmistus (Uuni 175°C)

  1. 1

    Voitele leivät tomaattisoseella. Valuta tonnikalasta pois neste ja nostele ne tasaisesti leiville. Valmista kuorrutus. Sekoita munan rakenne rikki kulhossa ja sekoita kurkkurelissin ja juustoraasteen kanssa sekaisin. Nosta kuorrutusseos lusikalla leiville. Kuorruta leivät 225 asteisessa uunissa 7-8 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä