Lämmin tonnikalaleipä - Yhteishyvä

Lämmin tonnikalaleipä

Lämmin tonnikalaleipä
Kappaleita
4
Valmistusaika
15 min
Uunin lämpötila
175°C
Tonnikalaleipä on helppo ja maukas iltapala.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Vaaleaa paahtoleipää
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
Tillillä maustettua tonnikalaa

PÄÄLLE

1 kpl
Muna
1/2 dl
Sinappirelissiä
2 dl
Juustoraastetta

Näin teet

1

Voitele leivät tomaattisoseella. Valuta tonnikalasta pois neste ja nostele ne tasaisesti leiville. Valmista kuorrutus. Sekoita munan rakenne rikki kulhossa ja sekoita kurkkurelissin ja juustoraasteen kanssa sekaisin. Nosta kuorrutusseos lusikalla leiville. Kuorruta leivät 225 asteisessa uunissa 7-8 minuuttia.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
Muokattu: 7.1.2019
Jaa Somessa