Lämmin tonnikalaleipä | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lämmin tonnikalaleipä

Lämmin tonnikalaleipä

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta
Tonnikalaleipä on helppo ja maukas iltapala.

Ainekset

4 kpl
Vaaleaa paahtoleipää
2 rkl
Tomaattisosetta
1 kpl
Tillillä maustettua tonnikalaa

päälle

1 kpl
Muna
1/2 dl
Sinappirelissiä
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voitele leivät tomaattisoseella. Valuta tonnikalasta pois neste ja nostele ne tasaisesti leiville. Valmista kuorrutus. Sekoita munan rakenne rikki kulhossa ja sekoita kurkkurelissin ja juustoraasteen kanssa sekaisin. Nosta kuorrutusseos lusikalla leiville. Kuorruta leivät 225 asteisessa uunissa 7-8 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.