Nypi margariini ja kuivat aineet sekaisin. Sekoita joukkoon ranskankerma. Kääri taikina kelmuun ja siirrä noin tunniksi jääkaappiin. Kauli taikinasta jauhojen avulla ohut suorakaiteenmuotoinen levy. Leikkaa levy pituussuunnassa kahteen osaan. Paloittele lohi ja vuohenjuusto, hienonna tilli varsineen. Laita lohta, vuohenjuustoa ja tilliä molempien taikinalevyjen keskiosaan. Voitele levyjen toiset reunat munalla. Käännä voitelematon puoli täytteen päälle ja taivuta sitten päälle voideltu puoli. Leikkaa levyt paloiksi ja nosta leivinpaperoidulle pellille saumapuoli alaspäin. Voitele pinnat munalla ja ripottele päälle siemeniä. Vedä pintaan veitsellä ohuita viiltoja. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
840
201
14,1 g
4,5 g
12,3 g
0,5 g
0,7 g
6,3 g
0,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli