Lämminsavulohi-vuohenjuustopasteijat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämminsavulohi-vuohenjuustopasteijat

Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Pasteijat sopivat iltapalalle, alkupalaksi ja seisovaan pöytään. Maustettu ranskankerma tuo makua lämminsavulohi-vuohenjuustopasteijoiden taikinaan.

Ainekset

250 g
Margariinia
5 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 kpl
(250 g) maustettua ranskankermaa, esim. valkosipulit & yrtit

täyte

300 g
Lämminsavulohta
100 g
Vuohenjuustoa
1 kpl
Ruukku tilliä

voiteluun

1 kpl
Kananmuna

pinnalle

3 rkl
Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nypi margariini ja kuivat aineet sekaisin. Sekoita joukkoon ranskankerma. Kääri taikina kelmuun ja siirrä noin tunniksi jääkaappiin. Kauli taikinasta jauhojen avulla ohut suorakaiteenmuotoinen levy. Leikkaa levy pituussuunnassa kahteen osaan. Paloittele lohi ja vuohenjuusto, hienonna tilli varsineen. Laita lohta, vuohenjuustoa ja tilliä molempien taikinalevyjen keskiosaan. Voitele levyjen toiset reunat munalla. Käännä voitelematon puoli täytteen päälle ja taivuta sitten päälle voideltu puoli. Leikkaa levyt paloiksi ja nosta leivinpaperoidulle pellille saumapuoli alaspäin. Voitele pinnat munalla ja ripottele päälle siemeniä. Vedä pintaan veitsellä ohuita viiltoja. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.10.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

840

201

14,1 g

4,5 g

12,3 g

0,5 g

0,7 g

6,3 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Leivinjauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli