Lämmittävä kanakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmittävä kanakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

450 g
Maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
3 kpl
Pala inkivääriä
1 kpl
Porkkana
5 kpl
Keskikokoista perunaa
1 tl
Kurkumaa
1/2 tl
Mietoa chilirouhetta
1 l
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna kattilassa öljy ja ruskista broilerit. Kuori ja hienonna joukkoon sipuli ja valkosipulinkynnet, lisää raastettu inkivääri. Kääntele hetki, kunnes sipulit pehmenevät. Kuori ja paloittele porkkana ja perunat ja lisää kattilaan mausteiden kanssa. Kääntele muutaman kerran. Lisää vesi ja liemikuutiot. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.