Lämpimät kanaleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lämpimät kanaleivät

Lämpimät kanaleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Isoa viipaletta maalaisleipää
2 kpl
Broilerin rintafileetä
1 rkl
Oliiviöljyä
Välimeren yrttiseosta ja chilirouhetta
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 1/2 dl
Paloiteltua aurinkokuivattua tomaattia
4 rkl
Hienonnettua basilikaa
1 rkl
Aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä maalaisleipäviipaleet uunipellille. Ruskista broilerifileet pannulla molemmin puolin ja mausta. Anna vetäytyä kannen alla muutama minuutti. Nosta fileet leikkuulaudalle ja leikkaa viipaleiksi. Asettele viipaleet leiville. Nostele päälle aurinkokuivattujen tomaattien paloja ja hienonnettua basilikaa.Valuta päälle hieman tomaattien öljyä. Ripottele päälle juustoraaste. Kuorruta 225-asteisessa uunissa 5–6 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 10.4.2011
Muokattu: 6.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.