Lanttulisäke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lanttulisäke

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Pieni lanttu
1 rkl
Vettä
2 rkl
Öljyä
1 kpl
(1,2 dl) smetanaa
Suolaa ja valkopippuria
1 kpl
Nippu ruohosipulia silputtuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele lanttu ja kuori palaset. Viipaloi ne sitten noin 1/2 cm paksuiksi viipaleiksi kulhoon, joka kestää mikroaaltouunin. Lisää kulhoon ruokalusikallinen vettä.Kuumenna paloja peitettynä täydellä teholla 10-15 minuuttia tai kunnes ne ovat lähes kypsiä. Kaada viipaleet sitten monitoimikoneen kulhoon ja jauha karkeak si rakeeksi. Tähän asti voit tehdä työn myös edellisenä päivänä.Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja kypsennä lanttuseos siinä sekoittaen ja hiukan ruskistaen lopullisesti. Sekoita edelleen, ja lisää smetana ja mausteet. Tarjoa sianlihan lisänä.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.