Libanonilaiset lihapullat | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Libanonilaiset lihapullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
Pala punaista chilipalkoa
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 kpl
Murennettua vaaleaa leipää
1 kpl
Kananmuna
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Tuoretta minttua tai 1 tl kuivattua minttua
1 tl
Raastettua sitruunan kuorta
2 rkl
Rouhittuja pinjansiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Murenna kuorittu leipä kulhoon ja sekoita joukkoon muut aineet. Muotoile taikinasta pyöryköitä tai soikioita ja paista ne pannussa kauniin ruskeiksi.

Voit antaa niille pannussa vain pintavärin ja panna vielä 10 minuutiksi 200-asteiseen uuniin.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.