Libanonilaiset lihapullat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
pala punaista chilipalkoa
2 rklhienonnettua persiljaa
1 kplmurennettua vaaleaa leipää
1 kplkananmuna
2 - 3 kplvalkosipulin kynttä
1 rkltuoretta minttua tai 1 tl kuivattua minttua
1 tlraastettua sitruunan kuorta
2 rklrouhittuja pinjansiemeniä

Valmistus

  1. 1

    Murenna kuorittu leipä kulhoon ja sekoita joukkoon muut aineet. Muotoile taikinasta pyöryköitä tai soikioita ja paista ne pannussa kauniin ruskeiksi.

    Voit antaa niille pannussa vain pintavärin ja panna vielä 10 minuutiksi 200-asteiseen uuniin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 29.9.2025

Samankaltaisia reseptejä