Lime-valkosipulisilli
Ainekset
LIEMI
Näin teet
Liota sillifileitä tunti kylmässä vedessä.
Mittaa vesi, sokeri, etikka, sinapinsiemenet, limenlehdet ja suola kattilaan. Kiehauta ja siirrä jäähtymään.
Purista limenmehu ja lisää se jäähtyneeseen liemeen. Leikkaa samalla 2–3 limeviipaletta purkkiin kerrostettavaksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
Leikkaa liotetut sillifileet reilun sentin viipaleiksi. Lado sillit sekä lime- ja valkosipuliviipaleet purkkiin. Kaada liemi päälle. Anna maustua seuraavaan päivään. Koristele silli korianterilla.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 15 g | 120 g |
Proteiinia | 5 g | 36 g |
Rasvaa | 4 g | 33 g |
Kuituja | 0 g | 0 g |
Energiaa kj | 495 | 3963 |
Energiaa kcal | 118 | 947 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Limeviipaleita
Valkosipulinkynttä
Tuoretta korianteria
1 dl Vettä
2 tl Sinapinsiemeniä
Kaffirlimen lehteä
1 tl Suolaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 15 g | 120 g |
Proteiinia | 5 g | 36 g |
Rasvaa | 4 g | 33 g |
Kuituja | 0 g | 0 g |
Energiaa kj | 495 | 3963 |
Energiaa kcal | 118 | 947 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Limeviipaleita
Valkosipulinkynttä
Tuoretta korianteria
1 dl Vettä
2 tl Sinapinsiemeniä
Kaffirlimen lehteä
1 tl Suolaa