Limetti-kookoslohi - Yhteishyvä

Limetti-kookoslohi

???
Annokset
6
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

600 - 800 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
2 rkl
Öljyä
2 dl
Kookoskermaa
1 rkl
Ketjap manis- tai soijakastiketta
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Limettimehua
Hiukan raastettua limetinkuorta
Hienonnettua ruohosipulia

Näin teet

1

Leikkaa lohifilee noin 2–3 cm:n paksuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet paistinpannussa kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Sirottele pintaan suolaa ja pippuria. Nosta kalapalat hetkeksi pois pannusta. Lisää pannuun kookoskerma, ketjap manis tai soija, hunaja ja limettimehu. Kuumenna kiehuvaksi. Pane kala tarjoiluastiaan ja kaada kastike päälle tai lisää kalapalat pannuun ja kuumenna. Sirottele pinnalle raastettua limetinkuorta ja hienonnettua ruohosipulia.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa