Limetti-kookoslohi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Limetti-kookoslohi

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

600 - 800 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
2 rkl
Öljyä
2 dl
Kookoskermaa
1 rkl
Ketjap manis- tai soijakastiketta
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Limettimehua
Hiukan raastettua limetinkuorta
Hienonnettua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa lohifilee noin 2–3 cm:n paksuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet paistinpannussa kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Sirottele pintaan suolaa ja pippuria. Nosta kalapalat hetkeksi pois pannusta. Lisää pannuun kookoskerma, ketjap manis tai soija, hunaja ja limettimehu. Kuumenna kiehuvaksi. Pane kala tarjoiluastiaan ja kaada kastike päälle tai lisää kalapalat pannuun ja kuumenna. Sirottele pinnalle raastettua limetinkuorta ja hienonnettua ruohosipulia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.