Keitä kermaa ja sokeria noin 4 minuuttia koko ajan sekoittaen. Nosta syrjään ja sekoita joukkoon heti limetin kuori ja -mehu. Kaada seos heti annoslaseihin ja peitä kelmulla. Anna vetäytyä kylmässä vähintään kolmen tunnin ajan. Perkaa ja pilko mansikat ja asettele annoksien pinnalle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
487
2038
35,3 g
23,5 g
39,0 g
38,8 g
1,0 g
2,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Limetin kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli