Lindströmin kebakot

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gnaudan paistijauhelihaa
1 kplsipuli
2 tlöljyä
1 kplkeitetty peruna
150 gkokonaisia etikkapunajuuria
1 kplmaustekurkku
1 kplkananmuna
1 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se pannulla öljyssä. Kaada sipuli kulhoon ja raasta joukkoon peruna, punajuuret ja maustekurkku.Sekoita joukkoon jauheliha, kananmuna ja mausteet. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi ja kiinteäksi mureketaikinaksi.Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tankoja. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia tai, kunnes kepakot ovat kypsiä. Nosta uunista ja työnnä lämpimiin kepakkoihin puiset varrastikut. Tarjoile perunamuusin ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
5.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä