Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lindströminkastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Tuoretta punajuurta
400 g
Naudan jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 dl
Llihalientä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 tl
Basilikaa
1 kpl
Ruokakermaa

Lisäksi:

Spagettia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja raasta punajuuret karkeiksi suikaleiksi. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää punajuuriraasteen kanssa pannulle. Lisää lihaliemi, mausteet ja kerma. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Tarjoa keitetyn spagetin kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.