Lindströminkastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lindströminkastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

3 kpl
Tuoretta punajuurta
400 g
Naudan jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 dl
Llihalientä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 tl
Basilikaa
1 kpl
Ruokakermaa

lisäksi:

Spagettia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta punajuuret karkeiksi suikaleiksi. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää punajuuriraasteen kanssa pannulle. Lisää lihaliemi, mausteet ja kerma. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Tarjoa keitetyn spagetin kera.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.