Lohi-silakkarullat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohi-silakkarullat

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

300 g
Pakastesilakkafileitä
Suolaa
150 g
Graavilohta viipaleina
2 rkl
Hienonnettua tuorettatilliä
2 dl
Kuohu- tai ruokakermaa
1 tl
Currya
1 rkl
Sinappia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata silakkafileet. Asettele ne nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle. Sirottele päälle hieman suolaa. Nosta jokaiselle fileelle pala graavilohta ja ripaus tilliä. Kääri fileet rullalle ja lado ne tiiviisti uunivuokaan. Sekoita kerma, curry ja sinappi keskenään ja valuta seos tasaisesti silakoiden päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.