Lohibolognese

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(300 g) pakastelohikuutioita
1 dlsipulikuutioita (pakaste)
1 kplvalkosipulinkynsi
1 rklöljyä
1 kpl(400 g) tomaatti-pastakastiketta
1 dlvettä
1 rklfariinisokeria
3 rklhienonnettua basilikaa
3 rklparmesaaniraastetta
lisäksi pastaa

Valmistus

  1. 1

    Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä kasarissa. Lisää joukkoon kastike ja huuhtaise purkki vedellä. Kaada vesi joukkoon ja lisää fariinisokeri. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.Lisää joukkoon jäiset lohikuutiot ja anna niiden kypsyä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes lohet ovat kypsiä. Mausta kastike hienonnetulla basilikalla ja parmesaaniraasteella. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä