Lohibolognese - Yhteishyvä

Lohibolognese

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(300 g) pakastelohikuutioita
1 dl
Sipulikuutioita (pakaste)
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(400 g) tomaatti-pastakastiketta
1 dl
Vettä
1 rkl
Fariinisokeria
3 rkl
Hienonnettua basilikaa
3 rkl
Parmesaaniraastetta
Lisäksi pastaa

Näin teet

1

Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä kasarissa. Lisää joukkoon kastike ja huuhtaise purkki vedellä. Kaada vesi joukkoon ja lisää fariinisokeri. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.Lisää joukkoon jäiset lohikuutiot ja anna niiden kypsyä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes lohet ovat kypsiä. Mausta kastike hienonnetulla basilikalla ja parmesaaniraasteella. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa