Lohibolognese
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (300 g) pakastelohikuutioita |
| 1 dl | sipulikuutioita (pakaste) |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (400 g) tomaatti-pastakastiketta |
| 1 dl | vettä |
| 1 rkl | fariinisokeria |
| 3 rkl | hienonnettua basilikaa |
| 3 rkl | parmesaaniraastetta |
| lisäksi pastaa |
- 1.
Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä kasarissa. Lisää joukkoon kastike ja huuhtaise purkki vedellä. Kaada vesi joukkoon ja lisää fariinisokeri. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.Lisää joukkoon jäiset lohikuutiot ja anna niiden kypsyä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes lohet ovat kypsiä. Mausta kastike hienonnetulla basilikalla ja parmesaaniraasteella. Tarjoile kastike pastan kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (300 g) pakastelohikuutioita |
| 1 dl | sipulikuutioita (pakaste) |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (400 g) tomaatti-pastakastiketta |
| 1 dl | vettä |
| 1 rkl | fariinisokeria |
| 3 rkl | hienonnettua basilikaa |
| 3 rkl | parmesaaniraastetta |
| lisäksi pastaa |
Valmistus
- 1
Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä kasarissa. Lisää joukkoon kastike ja huuhtaise purkki vedellä. Kaada vesi joukkoon ja lisää fariinisokeri. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.Lisää joukkoon jäiset lohikuutiot ja anna niiden kypsyä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes lohet ovat kypsiä. Mausta kastike hienonnetulla basilikalla ja parmesaaniraasteella. Tarjoile kastike pastan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























