Lohibolognese | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohibolognese

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(300 g) pakastelohikuutioita
1 dl
Sipulikuutioita (pakaste)
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(400 g) tomaatti-pastakastiketta
1 dl
Vettä
1 rkl
Fariinisokeria
3 rkl
Hienonnettua basilikaa
3 rkl
Parmesaaniraastetta
Lisäksi pastaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita öljyssä kasarissa. Lisää joukkoon kastike ja huuhtaise purkki vedellä. Kaada vesi joukkoon ja lisää fariinisokeri. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti.Lisää joukkoon jäiset lohikuutiot ja anna niiden kypsyä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia, kunnes lohet ovat kypsiä. Mausta kastike hienonnetulla basilikalla ja parmesaaniraasteella. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.