Lohimedaljongit ja avokadotahna | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohimedaljongit ja avokadotahna

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 - 800 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
2 rkl
Öljyä

avokadotahna:

2 kpl
Kypsää avokadoa
1 dl
Bulgarianjogurttia
1 tl
Raastettua piparjuurta
1 rkl
Sitruunamehua
1/2 - 1 tl
Sambal oelek -chilikastiketta
Suolaa
Koristeeksi tilliä ja katkarapuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista avokadotahna. Kuori ja halkaise avokadot ja poista kivi. Soseuta avokadot haarukalla painellen tai sauvasekoittimella. Lisää joukkoon muut aineet. Leikkaa fileeseen 3 cm:n päähän reunasta viilto nahkaan saakka. Leikkaa 3 cm:n päähän uusi viilto, joka irrottaa palan fileestä. Leikkaa samaan tapaan lisää paloja. Taita palat auki niin, että nahka jää sisäpuolelle. Paista medaljongit kypsiksi miedohkolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele tillillä ja halutessasi katkaravuilla. Tarjoa avokadotahnan kanssa.

Lisää ohjeen ainekset sähköiselle ostoslistalle Foodie.fi-palvelussa.

Foodien ostoslista noudattaa valitsemasi S-marketin hyllyjärjestystä ja kertoo ostoksiesi hinnan etukäteen. Voit lähettää ostoslistan eteenpäin sähköpostilla tai tekstiviestinä.

Katso myös video lohimedaljongit  ja avokadotahna -ohjeestamme

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.4.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.