Valmista avokadotahna. Kuori ja halkaise avokadot ja poista kivi. Soseuta avokadot haarukalla painellen tai sauvasekoittimella. Lisää joukkoon muut aineet. Leikkaa fileeseen 3 cm:n päähän reunasta viilto nahkaan saakka. Leikkaa 3 cm:n päähän uusi viilto, joka irrottaa palan fileestä. Leikkaa samaan tapaan lisää paloja. Taita palat auki niin, että nahka jää sisäpuolelle. Paista medaljongit kypsiksi miedohkolla lämmöllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele tillillä ja halutessasi katkaravuilla. Tarjoa avokadotahnan kanssa.
Lisää ohjeen ainekset sähköiselle ostoslistalle Foodie.fi-palvelussa.
Foodien ostoslista noudattaa valitsemasi S-marketin hyllyjärjestystä ja kertoo ostoksiesi hinnan etukäteen. Voit lähettää ostoslistan eteenpäin sähköpostilla tai tekstiviestinä.
Katso myös video lohimedaljongit ja avokadotahna -ohjeestamme
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.