Lohta italialaisittain
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 4 kpl | lohifileepalaa (à 150 g) |
| 1 tl | kuivattua tilliä |
| 1 tl | suolaa |
| rouhittua valkopippuria | |
| Tomaattisalsa | |
|---|---|
| 4 kpl | tomaattia |
| 2 rkl | punaista pestokastiketta |
| 2 rkl | hienonnettua tuoretta basilikaa |
- 1.
Nypi lohipaloista ruodot. Nosta palat uunivuokaan. Mausta ne. Paahda lohipaloja 225-asteissa uunissa 10 minuuttia.Halkaise tomaatit ja poista kannat. Kuutioi tomaatit ja sekoita pestokastikkeen ja hienonnetun basilikan kanssa. Nosta lohipalat tarjoilulautasille ja lusikoi päälle tomaattisalsaa.
Lohta italialaisittain
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | lohifileepalaa (à 150 g) |
| 1 tl | kuivattua tilliä |
| 1 tl | suolaa |
| rouhittua valkopippuria | |
Tomaattisalsa | |
| 4 kpl | tomaattia |
| 2 rkl | punaista pestokastiketta |
| 2 rkl | hienonnettua tuoretta basilikaa |
Valmistus
- 1
Nypi lohipaloista ruodot. Nosta palat uunivuokaan. Mausta ne. Paahda lohipaloja 225-asteissa uunissa 10 minuuttia.Halkaise tomaatit ja poista kannat. Kuutioi tomaatit ja sekoita pestokastikkeen ja hienonnetun basilikan kanssa. Nosta lohipalat tarjoilulautasille ja lusikoi päälle tomaattisalsaa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























