Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohta italialaisittain

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Lohifileepalaa (à 150 g)
1 tl
Kuivattua tilliä
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

Tomaattisalsa

4 kpl
Tomaattia
2 rkl
Punaista pestokastiketta
2 rkl
Hienonnettua tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nypi lohipaloista ruodot. Nosta palat uunivuokaan. Mausta ne. Paahda lohipaloja 225-asteissa uunissa 10 minuuttia.Halkaise tomaatit ja poista kannat. Kuutioi tomaatit ja sekoita pestokastikkeen ja hienonnetun basilikan kanssa. Nosta lohipalat tarjoilulautasille ja lusikoi päälle tomaattisalsaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.