Lohta italialaisittain

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpllohifileepalaa (à 150 g)
1 tlkuivattua tilliä
1 tlsuolaa
rouhittua valkopippuria

Tomaattisalsa

4 kpltomaattia
2 rklpunaista pestokastiketta
2 rklhienonnettua tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. 1

    Nypi lohipaloista ruodot. Nosta palat uunivuokaan. Mausta ne. Paahda lohipaloja 225-asteissa uunissa 10 minuuttia.Halkaise tomaatit ja poista kannat. Kuutioi tomaatit ja sekoita pestokastikkeen ja hienonnetun basilikan kanssa. Nosta lohipalat tarjoilulautasille ja lusikoi päälle tomaattisalsaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä