Poista maisseista suojalehdet. Keitä suolalla maustetussa vedessä noin 6 minuuttia tai kunnes maissi tuntuu juuri ja juuri kypsältä. Valuta vesi pois. Sivele maisseihin hieman öljyä ennen paistamista. Grillaa tasaisesti käännellen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla.
Leikkaa makkarat pienemmiksi paloiksi. Grillaa ne kypsiksi. Grillaa keitetyt perunat lämpimiksi.
Tarjoa erilaisten maustettujen majoneesien ja leivän kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
539
2256
31,3 g
6,0 g
44,3 g
11,0 g
5,5 g
14,3 g
3,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
keitettyä uuden sadon perunaa,
haluamasi määrä keitettyjä rapuja, grillattua leipää.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli