Poista maisseista suojalehdet. Keitä suolalla maustetussa vedessä noin 6 minuuttia tai kunnes maissi tuntuu juuri ja juuri kypsältä. Valuta vesi pois. Sivele maisseihin hieman öljyä ennen paistamista. Grillaa tasaisesti käännellen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla.
Leikkaa makkarat pienemmiksi paloiksi. Grillaa ne kypsiksi. Grillaa keitetyt perunat lämpimiksi.
Tarjoa erilaisten maustettujen majoneesien ja leivän kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2256
539
31,3 g
6,0 g
44,3 g
11,0 g
5,5 g
14,3 g
3,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
keitettyä uuden sadon perunaa,
haluamasi määrä keitettyjä rapuja, grillattua leipää.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli